INGATLANFOTÓZÁS

LAKBERENDEZŐKNEK, BELSŐÉPÍTÉSZEKNEK

Az ingatlanfotózás során szorosan együttműködöm belsőépítészekkel, lakberendezőkkel annak érdekében, hogy az apró részletekig megtervezett enteriőröket a lehető legtermészetesebb módon örökítsem meg, mind forma, mind funkció szempontjából.

Legyen szó akár lakásfelújításról, akár lakberendezési projektről, különös figyelmet fordítok a részletekre, a helyiség hangulatára és a berendezési tárgyak harmóniájára annak érdekében, hogy az elkészült képeken keresztül bemutassam munkád, terméked és szolgáltatásod a potenciális ügyfeleid számára.

Az elkészült képeket sikeresen használhatod portfólióbővítésre, magazin megjelenésre, marketing anyagokban való megjelenésre vagy akár a közösségi médiában való megjelenésre.

INGATLANÜGYNÖKÖKNEK

Amennyiben ingatlan értékesítés vagy kiadás a cél, akkor elengedhetetlenek a kiváló minőségű fotók, amelyeken keresztül be lehet mutatni az adott ház vagy lakás előnyös tulajdonságait. Segítségükkel könnyen és gyorsan, megfelelő áron értékesítheted eladó ingatlanod, illetve egyszerűen rátalálhatsz kiadó lakásod következő bérlőjére.

SZÁLLÁSADÓKNAK

Gyönyörű képekkel szeretnék bemutatni kiadó apartmanod, vendégházad vagy AIRBNB lakásod? Keress bizalommal! Kattints a lenti gombra és kérd ajánlatomat.

KORÁBBI MUNKÁIM

VALÓSÍTSUK MEG KÖZÖSEN AZ ELKÉPZELÉSEIDET!

Vedd fel velem a kapcsolatot és mondd el, hogy miben lehetek a segítségedre. 

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAIM