ÉPÜLETFOTÓZÁS

ÉPÍTÉSZIRODÁKNAK

Egy elkészült épület hűen tükrözi azokat a formákat, vonalakat, textúrákat, amelyeket a tervezője megálmodott és lerajzolt, a legapróbb részletekre való odafigyelés és a kivitelező kemény munkáját, ezért a róla készült képeknek és ugyanilyen hűen kell visszaadniuk azt.

Az épület fotózás során nagyon fontos a folyamatos együttműködés, hiszen csak így születhetnek olyan képek, amelyek a lehető legtermészetesebb és legpontosabban módon adják vissza azt, ami a hosszú tervezési folyamat során a tervezőasztalon megszületett.

Fotóimon nem csak magát az épületet, mint egységet tartom lényegesnek bemutatni, hanem azt is, hogy az hogyan illeszkedik az őt körülvevő környezetbe, és hogy azok milyen hatást gyakorolnak egymásra.

Szeretnéd egy korábbi építészeti projektedet megörökíteni vagy egy frissen elkészült épületet dokumentálni? Vedd igénybe épületfotózási szolgáltatásomat és bővítsd portfóliódat lenyűgöző felvételekkel!

INTÉZMÉNYEKNEK, IRODAHÁZAKNAK

Legyen szó múzeumról, piaccsarnokról, kórházról, irodaházról vagy egyéb olyan intézményről, amely számára fontos a vizuális megjelenés akár online, akár nyomtatott formában. Épületfotózási szolgáltatásommal hozzásegítem őket marketing céljaik eléréséhez.

GYÁRAKNAK, ÜZEMEKNEK

Gyár-, üzemfotózási szolgáltatásomat az ipar területén dolgozó cégeknek, vállalatoknak és azok marketing ügynökségeinek ajánlom. A professzionálisan kidolgozott fotók segítségével bemutathatod a vállalatot termelési teljesítményét, technológiai fejlettségét, működési mechanizmusait a már meglévő és leendő partnereidnek.

A fotózás során nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy megörökítsem az üzemben található gépparkot, gyártósort, illetve az ott dolgozókat napi tevékenységük közben.

Az elkészült képek segítségével felhívhatod a figyelmet hirdetéseidre, webhelyedre, brosúráidra, felhasználhatod marketing és kommunikációs stratégiádban.

KORÁBBI MUNKÁIM

VALÓSÍTSUK MEG KÖZÖSEN AZ ELKÉPZELÉSEIDET!

Vedd fel velem a kapcsolatot és mondd el, hogy miben lehetek a segítségedre. 

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAIM